Familjeliv, vardag

Goddagens finisar 😊

Idag va det min tur att ta rapporten 😊 det har varit full rulle pĂ„ jobbet idag samt att varor kom idag med sĂ„ det va mycket att packa upp och kasta.

Det mÀrks nÀr man inte jobbar med ordinarie att man fÄr jobba mer och vissa vikarier verka bara vara dÀr för att fÄ pengar men inte vill jobba eller dom ser inte vad som ska göras sÄ man mÄste vara en tjatkÀrring. Jag tjatar mycket henne pÄ mina barn mÄste man tjata pÄ jobbet med ? NÀe Inge vidare kul inte det mÄste jag sÀga.

Jag har sĂ„ sĂ„ svĂ„rt med att jobba med vikarie fast jag har varit det sjĂ€lv. Det Ă€r inte mĂ„nga vikarier jag har kunnat jobba med men jag pinas igenom passet och sen Ă€r jag helt slut nĂ€r jag slutar medans andra gĂ„r sĂ„ bra med hmm ja det Ă€r skillnad med vikarier och vikarier 😊

Hoppas ni haft en bra dag idag 😊