Familjeliv

Blir inte som man tänkt sig..

När jag kom till jobbet igår så fick jag en inbokning idag på min avd så jag får jobba ikväll med. Det fattas personal 😊 två har semester och en är sjuk och vi hade bara två vikarier som låg tillgänglig så då får ju jag och en till jobba och vi är ordinarie personal vilket betyder att vi är dyra idag. Jag vet inte om jag har förstått det rätt men kommer en fast personal in och jobba 7 timmar på en helg så får man lön för 14 dock vet jag inte om det är så men det är så jag hört.

Helt sjukt vad tiden går och nästa söndag är det första advent. Många har redan pyntat men jag är som vanligt efter 😂 men i morgon ska jag storstäda och onsdag torsdag då jag är ledig ska jag pynta för jag kommer jobba den helgen.

Har ni julpyntat än ?

Ni får ha en bra lördag