Familjeliv

Ny vecka med nya möjligheter 😊

Ja dĂ„ gĂ„r vi in i en ny vecka 😊

IgÄr nÀr Hussein och Fadi gick ner i kÀllaren för att hÀmta en sak sÄ satt Karim i soffan och helt plötsligt började han grÄta men han sa inte va det va . Samma sak hÀnde i natt att han vakna och började grÄta och kom ner men han fick komma in och sova hos oss.

Denna vecka ser ut sĂ„ hĂ€r 😊

MÄndag: Ledig Tisdag: 14:30-21:00 Onsdag: 6:45-14:00 Torsdag: 14:30-21:15 Fredag: 14:30-21:15 Lördag: Ledig Söndag: Ledig

Men jag ligger tillgÀnglig i helgen i fall det behövs.

Jag vet inte vart vi firar jul i Ă„r men ska vi fira med mannens bror och min kusin sĂ„ kommer Karim bli ledsen om han inte fĂ„r lika mĂ„nga julklappar som deras barn. Min kusin sa till mig att bara för hennes barn fĂ„r 10 sĂ„ behöver inte jag köpa sĂ„ mĂ„nga till min men jo barn Ă€r barn och dom vill ha lika men jag tror inte hon ser det sĂ„ nĂ€r det gĂ€ller min. NĂ€r hennes barn fyller köper hon syskonpresent till den andra men det har jag aldrig gjort för mina men men jag sĂ€ger inget sĂ„ har inget sagt men jag vet att Karim kommer reagera pĂ„ att dom fĂ„r mer sĂ„ jag ska lösa detta 😊..

Lite mindre Ă€n 2 veckor kvar till 1:a advent 😊.

Ni fĂ„r ha en bra dag idag 😊