Familjeliv

Äntligen fredag

Imorse var Karim så trött att jag fick nästan dra upp honom. Förstår att han är trött när han inte vill somna med pappa och väntar tills jag kommer hem när jag jobbat kväll. Han ska kunna somna med pappa lika väl som mig.

Idag är jag ledig men haft ett möte och sen har jag även pantat och gått ut med grovsopor.

När jag kom till skolan och hämtade Karim kom först en tjej i hans klass och sa att Karim hade varit taskig mot henne igår och efter det kom två killar i förskoleklassen och sa Karim va elak mot mig för länge sedan men snälla varför komma hundra år senare och berätta men jag sa att jag skulle prata med Karim om det men att dom får ta det med en fröken när det väl händer så dom kan ta de med Karim direkt.

Karim har fått läxa för första gången och han är ju inte sugen på det direkt 😂.. Han säger bara jag kan inte nej vem kan saker första gången inte ens jag kunde det utan man måste kämpa.

Nu ska jag få upp Karim så jag kan dammsuga, ringa ett samtal, ta hand om tvätten och laga mat sen ska jag ta kväll och ladda inför den delade turen i morgon.

Ni får ha en superbra fredag 😊