Allmänt

Sovmorgon hela dagen!

Idag tog jag sovmorgon så skönt måste jag säga 😊.

Mannen jobbar idag vilket han gör varannan lördag för dom behöver lite mer taxichaufförer som även jobbar helg så då måste han köra dom helger som jag är ledig och jag får ligga tillgänglig 13:00-21:00 dom dagar ifall det blir så att dom måste ringa in men vi som går på schema är dyra men vad ska dom göra när det inte finns vikarier.

Jag kommer dela upp mina sysslor i helgen så idag ska jag tvätta allt som är i tvättkorgarna. Och då undrar ni kanske varför jag skriver tvättkorgarna? Jo för Karim har en och även Fadi 😊 plus våran överfulla tvättkorg 😊.. Sen ska jag vika det som hänger här nere som jag inte har orkat vika innan haha jag är väldigt lat när jag jag jobbar kväll och dag.

Vad ska ni göra för kul idag?