Allmänt

Vem vill ha felbygge?

Ingen människa vill ha felbygge eller hur?

När man bygger hus eller attefalltshus som vissa har så kan det ibland bli fel och då är det inte roligt. Tänk er det finns folk som bygger och gör det helt fel. Finns en bild på någon sommar byggt flera balkonger i trapphuset i stället för att bygga dem utanför trapphuset. Dvs man bygger balkongen ut så att man kan sitta ute. Dessa hade byggt det så pass fel så att allas balkonger vara inne i trapphuset och vem vill sitta i en balkong inne i ett trapphus?

Man tror nästan att det är en illusion för ögat. Kanske är det bara fejk eller photoshop eller bara på skoj. Vad vet man egentligen nu när man kan göra allt på proffsigt sätt och lura ögat. De tär kul att se sådana bilder och skratta åt eländet och felbygget. Man skrattar nog inte när det är ens eget hus det handlar om. Då kanske man sitter och gråter i flera timmar för att man har lagt ned produkter och pengar samt sin dyrbara tid på felbygge. Detta är inte alls roligt för någon människa.

Hur bygger vi rätt i så fall?

Jo detta kan man göra om man anlitar folk som är proffs på just bygge och bygglovshandlingar som du kan ta del av här.

På deras hemsida finns också en trevlig video där en kille berättar mer. Ibland är det jobbigt att bara läsa och det är mycket enklare med en video där de förklarar ganska enkelt och presenterar allt detta i klartext. På sidan finns mycket information för er som vill veta mer och vill bygga ut lite. Vad kan vara trevligare än att bygga en liten gäststuga med alla tillbehör. Varför inte en lekstuga till era barn med egen toalett och kök där de kan få steka pannkakor.

En sida om barnfamiljer kan man också bygga hus åt.

Det hade varit rena drömmen för barn att få ett eget vardagsrum för barn med små möbler. Eller varför inte ett eget litet kök där allt är anpassat för små barn. De kanske bör vara minst 8 år gamla så att de kan hantera ett kök själva utan att bränna sig. Alla barn mognar inte lika fort så man får liksom känna efter när just era barn är mogna nog att steka en egen pannkaka.

Medan man lagar pannkaka ska man också lyssna på sagan om Pannkakan så att man får en bättre känsla för maten och hur gott det kan vara med just en pannkaka. Samt glöm ej sirapen det är godast på pannkakor .