Allmänt

Att köpa en ny säng!

Igår när vi va på Ikea och skulle köpa sängen som Karim ville ha så säger dom att ja vi har sängstommen men träribborna va slut men syrran och hennes sambo bestämde att vi drar till Arboga och köper dom på jysk för det fanns inga här i jysk och sagt och gjort så drog vi dit och dom hade 2 stycken så jag köpte båda och nya sängkläder och när vi satte oss och skulle åka hem ringer dom från jobbet och bad mig jobba på min gamla avd för en som jobbar kväll har ingen deligering så jag fick jobba 18-21. Mannen fick hämta Karim på skolan för jag insåg att jag hann inte till 13:00.

När vi kom hem hjälpte syrrans sambo mig att bära upp dom tunga paketen till övervåningen innan dom åkte och jag skynda mig att få ihop sängen och underslafen fick vänta men viktigare att Karim hade en säng att sova i inatt.

Idag jobbar jag kväll och när jag lämnat Karim på skolan så ska jag hem och fixa underslafen så sängen blir komplett. Vill ha allt fixat så jag slipper göra det där i helgen nej nej bättre att få det gjort men som jag såg är underslafen mer komplicerad än själva sängen den tog 1 1/2 timme att få ihop så jag kan ju räkna med 3 timmar i alla fall.

Beställde 2 jackor till Karim idag så den kommer inom 2-4 arbetsdagar så senast fredag har vi dom 😊. Igår köpte mannen nya skor till Karim och det behövdes .

Ni får ha en bra dag idag 😊