Allmänt

Ny vecka och ledigheter!

Idag är jag ledig för jag jobbade i helgen 😊. Så igår när jag kom hem så monterade jag ner Karims säng 🤔 jo för jag ska köpa en ny idag och min syster och hennes sambo är så snäll och kör mig till Ikea och hjälper mig upp med allt så förhoppningsvis så om allt går så sover han i en ny säng ikväll 😊..

Stackarn han fick sova på två madrasser på golvet inatt men han hade sovit skönt för han ville inte vakna när jag väckte honom i morse 😊..

Så Karim är lämnad på skolan , räkningarna är betalda, Fadi har fått sina pengar och nu sitter jag och väntar på att dom ska komma så vi kan åka och handla det som jag ska ha 😂..

Min vecka ser ut så här

Måndag : Ledig Tisdag: 14:0-21:00 Onsdag: 6:45-14:00 Torsdag: 14:30-21:15 Fredag: 7:00-14:00 Lördag: ledig Söndag: ledig

Ha en bra måndag