Allmänt

Härlig fredag 😍

Idag skulle jag haft möte vid 11 men det blev inställt pga Vabb och då smsade jag min syster om det och hon skulle komma och passa Karim medans jag va i väg men eftersom det inget blev så bestämde hon att stanna hemma för hon ska jobba kväll idag.

Men vid 8:30 hade jag utvecklingssamtal med Karims lärare via telefonen och det gick bra och han ska få mer hjälp i skolan men han verkar gilla matte och det är ju kul 🤩 men svenskan behöver han mer hjälp med samt att jag ska få hem lite uppgifter som vi ska göra hemma med en massa ljud som han har svårt för. Han kommer få mer hjälp nu och det känns bra för mig 😊

Ringde även vårdcentralen för Fadi han har en massa prickar bakom öronen som ser ut som finnar men det är inte finnar men han fick en tid på onsdag kl 8:00 så han kommer ju komma sent till skolan då men det får jag ringa till skolan för

Idag är jag ledig och Karim har studiedag men det ska vikas tvätt och tvätta samt dammsuga här hemma

Idag är det bara 3 månader kvar till jul 😊. Längtar någon?

Vad händer hos er idag ?