Allmänt

Flera barn ger stökig hem

Har du många barn i huset så uppskattar du också någon som hjälper till.

Det man då behöver hjälp med är inte barnpassningen utan det är mer städhjälp man behöver. Den tid som man lägger ned på att städa vill man nog hellre vara med sina barn. Det finns mycket man kan hitta på med sina barn bara man slipper städa. Tex så tar det 1 timme att plocka ur disk och lägga in nytt. Att ens fylla tvättkorgen med smutskläder och sedan lägga in dem i tvättmaskinen tar också en evighet.

Roligt att dammsuga

Att dammsuga och skura golvet är inte direkt det roligaste. På det ska du se till att folk inte trampar när du just har skurit. Har du i stället städhjälp behöver du inte hålla reda på något. Du tar bara dina barn och går ut och grillar korv. När ni väl är hemma igen ja då är huset kliniskt rent.

Inredningsbloggar

Det är inte så otroligt dyrt heller att anlita städfirma som gör jobbet medans du gör något roligare. Det är också roliga att följa inredningsbloggar för då är det ännu roligare att hålla det rent. Jag kan tänka mig att alla dessa inredningsbloggar tjänar mycket pengar på sina bloggar och därför kanske är i behov av hemstädning för att hinna blogga mer och tjäna mer på bloggen.

För en bloggare är det otroligt viktigt att ha ett rent hem när man ska fota. Du kan inte ha en inredningsbloggare med massa disk i bakgrunden. Då skulle dina läsare tro att du driver med dem. Vem vill följa en bloggare som är stökig? Detta med att blogga är något väldigt stort och kommer aldrig att dö ut. Min blogg har otrolig mycket besökare och jag har också äntligen börjat tjäna pengar på min blogg då det kommer in sponsrade inlägg.

Tjäna pengar på bloggen

Då är det inte jag som söker upp företag utan jag har min egen agent som sköter den delen åt mig. Agenten jobbar för bloggportalen blogbiz.se där även jag bloggar numera.

Här får vi all hjälp vi behöver om vi fastnar och de sköter konstarten mellan företag och bloggare så att vi ska kunna tjäna pengar på bloggen. När jag tjänar mer ska jag fundera över hemstädning så att jag får tid med mer med mina barn.