AllmÀnt

Äntligen fredag finisar 😊

Idag va det en turbulent morgon för allt jag sa till Karim sÄ grÀt han och skrek prata inte med mig. Jag gillar inte allt han kollar pÄ youtube och han kan sitta och kolla pÄ youtube hela dagar alltsÄ frÄn morgon till kvÀll och jag gillar det inte och nÀr jag sÀtter stopp sÄ gallskriker han och grÄter sÄ det skÀr i öronen. Det mÄste bli ett slut snart och jag sÀger inte att han inte fÄr grÄta för det fÄr han men att skrika det fÄr han sluta med. Han ska flytta sÄ fort han inte fÄr som han vill och jag tycker inte detta Àr ok.

NĂ€r jag lĂ€mnade Krim pĂ„ skolan kom hans lĂ€rare fem och sa att efter nĂ€sta vecka kommer hon ha extra timmar och vill gĂ€rna ha med Karim. Jag sa det att hon fĂ„r gĂ€rna ha honom kvar om det Ă€r dagar jag inte jobbar men dĂ„ fĂ„r hon berĂ€tta det sĂ„ jag kommer senare och hĂ€mtar honom för det Ă€r bra om han Ă€r med och fĂ„r hjĂ€lp med att skriva och lĂ€sa och allt han behöver hjĂ€lp med. NĂ€r jag hĂ€mtat Karim ska vi gĂ„ och handla för det blir tacos idag orkar inte laga annat idag 😊..

Hoppas ni haft eller fĂ„r en underbar fredag đŸ€©