Allmänt

Godkväll finisar 😊

Idag gick det rätt bra att ta Karim till morgon fritids och man kan ju undra varför 😂😂 jo för att vi får skjuts av mannen som varje morgon denna vecka som han hade morgon fritids haha Karim är smart för så fort vi ska gå säger han pappa kan du köra mig jag har ont i benen men han har inte ont i benen när han springer och leker på skolan..

Idag smsade Fadi mig när jag va på jobbet att hans kompis hade sin jacka i Fadis skåp igår och idag sa han till Fadi att hans adapter till laddaren är försvunnen och att Fadi måste köpa en ny och det ska vara orginal till iPhone men som jag säger till Fadi att han vet inte om han tappade den efter han fått sin jacka och den finns inte i Fadis skåp. Kompisen säger att det är Fadis skyldighet men det tycker inte jag att det är.. Sa även till Fadi att han ska inte låta sina vänner ha sina saker i hans skåp något mer så han inte får skit mer.

Hur har eran dag varit ?