Allmänt

Och så va det torsdag igen

När jag och Karim skulle till skolan idag så tyckte jag hans väska var tung så jag öppnade den och där ligger 30 pop it och jag plockade ut dom och han blev galen, han grät och han skrek men sen visade sig att hans kompis L hade sagt till honom att han va inte kompis med Karim annars. Jag sa till Karim att om han gör så eller säger så så är det ingen riktig vän för vänner gör inte så.

Han ville inte gå in i skolan idag och hans lärare kom ut och frågade om han va ledsen och han nickade och jag berättade om pop it och vad L hade sagt och då sa hon vi ska prata med honom för det där är inte ok. Men han följde med henne in och jag kunde gå.

Ska fixa maten snart för jag jobbar kväll idag och det blir potatis köttbullar och gräddsås dom får 😊..

Hoppas ni får en bra torsdag 😊