AllmÀnt

God förmiddag Finisar 😊

Idag vakna jag klockan 6:00, gjorde i ordning en energi drink till mannen som han fick ta med sig till jobbet. Tycker inte han ska dricka sÄ mycket power king eller Nocco sÄ han fick med sig en jag gjorde. Mös lite med Karim innan det va dags att gÄ till skolan.

PĂ„ skolgĂ„rden sa han mamma jag vill hem jag orkar inte med det hĂ€r idag 😂😂.

Hunnit med en massa idag kĂ€nner jag. Jag har dammsugit bĂ„de över och undervĂ„ning, gĂ„tt ut med kĂ€llsortering, startat en tvĂ€ttmaskin, tömt diskmaskinen samt plockat in nytt och gĂ„tt till affĂ€ren 2 gĂ„nger och nu mina vĂ€nner kĂ€nner jag mig helt fĂ€rdig som artist đŸ€Ł..

Ska snart Àta lite lunch innan jag mÄste hÀmta Karim 12:45. Men jag kanske hinner hÀnga tvÀtten och starta en ny

Ni fÄr ha en underbar tisdag