Allmänt

Här kommer en helt ny vecka med barnen!

Idag börjar denna kille 1:an och lite nervös va han när vi gick till skolan. När vi kom till skolan så va alla barn ute på skolgården och när vi kom fram där han skulle vara och han såg sina vänner så blev han lugn och i dag grät han inte alls som förra året utan han drog med sin lärare och sina kompisar in i klassrummet och jag sa att jag kommer och hämtar honom sen när han slutar 😊

Har varit på möte klockan 11.00 😊

Min vecka kommer se ut så här

Måndag: ledig Tisdag: ledig Onsdag: 7.00-15.00 Torsdag: 15.00-21.00 Fredag: 7.00-15.00 Lördag: ledig Söndag: ledig

Onsdag till fredag så ska jag skolas in på den nya avdelningen och jag har inte fått något schema än men det kommer men än så länge vet jag inte när jag ska jobba. Ja nu ska jag gå till skolan och hämta Karim när han slutar 😊 det blir tvätt idag och jag har tänkt att dammsuga med

Hoppas ni haft en bra start på denna veckan 😊