Allmänt

Ny vecka med nya möjligheter

Min vecka kommer se ut så här:

Måndag: Ledig Tisdag: 7.00-15.00 Onsdag: 12.45-21.00 Torsdag: Ledig Fredag: Ledig Lördag: 7.00-11.00 + 13.00-21.15 Söndag: 7.00-21.00

Idag så checkade Fadi in sig på den nya skolan och kom hem med en massa papper som jag ska skriva på, hmm kommer få skrivkramp 🤣🤣..

Idag så va äntligen den dagen kommen jag kommer få hjälp med att få barnen sluta bråka och vara snälla med varandra så jag va på mitt första möte idag och jag fick berätta lite om hur barnen är mot varandra samt som person och vi behöver några gånger till innan i alla fall Karim kommer med på mötet 😊..

På torsdag så slutar mitt sommarschema men eftersom fritids tär stängt så har jag fått ta ledigt för mannen jobbar han med.. Skönt att Karim börjar skolan om en vecka och Fadi han börjar nu på onsdag 😊 äntligen blir det som vanligt igen och med rutiner..

Håller på att tvätta idag med Phu ingen rast och ingen ro 😊

Ni får ha en bra start på veckan och en mysig måndag 😊

#blogbiz #måndag #nyvecka #augusti #2barnsmamma #vimedbarn #viföräldrar #familjeliv #personligblogg