Allmänt

Avklarad arbetsdag

I morse ville jag verkligen inte gå upp och fick tvinga mig upp. Mannen va hemma idag så Karim valde att vara hemma med honom och Fadi vilket han fick och då va det ju extra tungt att komma upp men jag är så glad att jag jobbar kväll i morgon

Kom på att nästa vecka fyller ju Karim år så jag har denna vecka att handla presenter men barnen kommer få lite när dom fyller och lite när jag får lönen nästa månad haha

Beställde en present till Fadi i morse som jag ska åka och hämta i affären för beställningen blev klar idag och sen måste det handlas hem lite mat. Ska hitta två presenter till Karim sen får han sin dyra nästa månad och Fadi han ska få pengar för han är så stor nu och det vill han ha.

Va väldigt kvavt och jobbigt att jobba idag, det va jobbigt för dom äldre med idag av denna värme och att det är kvavt..

Hoppas ni haft en bra tisdag ❤️..