Allmänt

Jobbdag idag

Idag när klockan ringde 5:20 stängde jag av och lät den ringa igen 5:30 men jag stängde av även den och fick ett ryck att öppna ögonen 5:40 ja då va det bara att kliva upp innan jag skulle försova mig 😂 . Jag förstår inte men jag är ingen morgonmänniska alls, jag är den som vill vara vaken ett tag på kvällen och sen sova så länge jag bara kan.

Jag jobbade till 15:00 idag men fick gå lite tidigare för mannen skulle jobba kväll idag. Ska jobba till 15:00 i morgon med 😂..

Fick gå till affären och handla mjölk för den va nästan slut och jag förstår inte mina barn dricker mjölk som kalvar 😂.. Disken är fixad och jag borde äta något innan jag börjar dammsuga och moppa och det får jag tvinga mig till för jag har egentligen ingen ork kvar känner jag.

Hur har eran torsdag varit ?