AllmÀnt

Yes det Ă€r fredag idag 😊

Även idag va det att gĂ„ upp 5:20 för att hinna med frukost innan vi ska till fritids och jobb och jag Ă€r glad att jag slutade 13:00 idag.

😊.. NĂ€r jag kommer till fritids sitter ett barn och skriker till en fritids pedagog att hon hatar honom för att han röker och en annan sĂ€ger till sin kompis pĂ„ cykel att han ska döda men snĂ€lla va Ă€r det för sprĂ„k men nu vet jag vart Karim har fĂ„tt det dĂ€r ifrĂ„n och jag sĂ€ger till honom att sĂ„ fĂ„r man verkligen inte sĂ€ga att det Ă€r sĂ„ fult men han tar tyvĂ€rr efter sina kompisar pĂ„ fritids.

Ska snart ta Karim och gĂ„ och panta och köpa fredagsmys och ikvĂ€ll blir det en tidig kvĂ€ll för mig för jag har resurs tur i morgon men sen Ă€r jag ledig söndag vad skönt 😊..

Ni fĂ„r ha en bra helg allesammans för jag kommer inte blogga i helgen men följer ni mig pĂ„ Instagram sĂ„ ses vi dĂ€r i helgen 😊