Libanesisk mat

Hälsa, hållbarhet och örter

Hur kan du använda dig mer av naturen för att laga mer hälsosam mat och produkter så som tvättmedel, schampoo… Tänk på att har vi en ren kropp behöver vi inte parfymer som tillsats. Ni som önskar eteriska oljor får läsa mer på det. Schampo, tvål och tvättmedel behöver inte löddra för att man ska bli rent. Det är bara något som vi kopplar ihop med renhet. Samma som med parfym.

 

Detta är en kurs i 3 dagar fredag till söndag. Då många har arbete börjar vi första dagen med en live kl 18.00. Allt styrs beroende på vad ni har för tider. Men kan du inte närvara alla dagar, kommer du inte missa något. Vi kör Live varenda dag där jag berättar lite och det finns tillfälle för er alla att ställa frågor. Text delas ut via mejl eller i gruppen, så som recept och att tänka på saker. Kursen sker i en privat fb-grupp där ni blir inbjudna efter betalning. Det går att betala med swish eller faktura och ska helst göras senast 1v före start.

Fredag:(Live) vi går igenom var du är någonstans. Jag presenterar mig och berättar om min resa, vad hälsa och hållbart innebär för mig

Lördag: text ges ut. Jag gör en live, planerat kl 15.00 men som sagt kan ändras beroende på deltagare. Jag går genom hur vi kan leva mer hållbart och även ha bra hälsa. Detta är ingen bantningskurs eller hur du ska göra. Detta är bara vad jag har lyckats göra och kommit fram till. Hur fungerar kroppen? Vad bör du tänka på? Här kan jag prata hur länge som helst att hålla en bra hälsa och hållbart. Att använda oss av det vi har tillgängligt.

 

Söndag: text och Live. En dag i örternas tecken. Hur gör du för att leva mer giftfritt och hälsosamt? Vi har många örter i vår närhet om vi bara visste hur vi skulle göra, hade haft ett helt apotek hemma. Örter används lätt i maten också och inte bara i apotek och hygienprodukter.

Pris 500kr och betalas senast 31/12

Endast 10 deltagare