Allmänt

Planering för 2021

Har du redan planerat vad du ska göra nästa år, lagt upp en plan?

Som företagare tycker jag det är så svårt. Att skapa något som personer vill ha! Ibland går min hjärna på högvarv och vill en massa olika saker men när jag lugnat ner mig ser jag att det är lite för mycket. Jag vill liksom göra allt på en gång.

Jag har i alla fall kvar att man ska kunna få hjälp av mig i en hel månad. Räknar på att man ska kunna få: ✨2-4 trumhealing, samtal, 2 örtsessioner där jag söker efter vad du behöver just nu!

Tids nog kan den säkert bli intressant!

Siste februari blir det örtvandring Live 😀 ska bli väldigt intressant. Vad kan man skapa med de örter vi har i trädgården? Jag går igenom lite örter också allmänt.

Men vad ska ske i januari? Jag vill starta något 🤔

Ska det handla om att leva hållbart och ekonomiskt? Det är ju väldigt inne visserligen. Och jag började ganska tidigt med det. Flera år sen. Om jag gjorde en exempelvis tvål. Så tänkte jag, hur långt från grunden kan jag göra? Göra egen olja, går det att göra egen kaustiksoda? När jag lagade mat eller bakade, ställde jag samma fråga 😂 Som småbarnsförälder kan man ibland nörda in sig. Dock slutade det att jag fick fråga mig om hur mycket jag ska orka. För just då jobbade jag 75%, hade en avstyckad gård, eldade med ved för värme.. Jag fick inte ihop schemat.
Nu är mina barn så pass stora(14) att de sköter sig själv. Dock lever jag ensam(vilket jag njuter av), så börjar ta upp allt igen. Jag trodde jag kunde vara den där supermamman. Hade stor press på mig men samtidigt inte.

Idag vet jag så mycket mer, att jag nästan skulle gå på att bli småbarnsförälder igen. Men nu är jag för gammal och skräcken att få tvillingar igen gjorde att jag inte skaffade fler barn.  Älskar mina barn men jag tyckte det var tufft med 2 barn samtidigt. Men så mycket glädje också.

Så planering 2021! Det är väl lika bra att köra på pandemisäkert 😬🌎