Barn, Libanesisk mat

Marknadsföring

Att försöka marknadsföra sig själv, visa andra att man finns. Hitta sin idealklient, veta sina 3 ledord! Nisch-pitch! Catering Uppsala har även smörgåstårtor för leverans.

Ah herregud vad svårt! Med hjälp av frågor som jag ställer mina följare ska jag med viss fördjupning. Hitta just den idealklient som gillar det jag når ut med. Men vem gillar inte: naturen, läkning, hållbart, healing, nyttigt och grönt?

Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan

Jag förstår av många jag följer att världen består av annat än det jag tänker på.  Vill nå ut till människor som skulle förstå vad den röda tråden är. Att om vi inte hade tillgång till något. Allt stänger ner. Så skulle vi kunna heala oss själva och andra. Få i oss nyttoväxter utan mineralbrister. Tillverka och laga mat över öppen eld som inte måste vara stekt. Med hjälp av naturen finns det nyttoväxter att äta. Solrosfrön blir fina blommor men även solrosmjölk, solroskakor. Ja jag tror du förstår vad jag menar.
Vi skulle inte bli helt undernärda som det är på Tv-programmet Robinson!

Smörgåstårtor hos restaurang kocken och kallskänkan

Men det jag även vill visa är att ändrar vi vår livsstil öppnar vi upp oss på ett annat sätt också. Själ, hjärta och kropp skulle samarbeta på ett annat sätt. Du skulle inte jobba 110%, mikra maten för du är för trött att laga något och fastna framför Netflix. Vi skulle vakna upp och se vad vi höll på med. Med hjälp av healing skulle vi se framåt istället för bakåt. Många skulle bli mer spirituella. För hur många har inte vaknat upp efter att kört Yoga i många år eller mediterat. Eller de som ändrar matvanor och helt plötsligt åker utomlands för att förverkliga sig själva. Det är något magiskt med det hela. Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.Men jag talar för tomma…?

Jag längtar till våren för att kunna börja så. Har börjat gräva upp ett gammalt trädgårdsland där jag tror det har varit bönor, kryddor och lite annat. Doften av pepparmynta och oregano slår emot en när man sätter grepen i. Katten älskar när jag är utomhus och springer runt som en galning i träd och jorden. Kaninen har varit ute ett par timmar tack vare det milda vädret. Han blev helt lyrisk och jag har lovat honom att bygga en stor utebur åt honom på jullovet om det inte är snöstorm 💖