Barn, Familjeliv, NPF förälder

Snart helg

Ja inte många pass kvar innan helg

Idag när jag lämnade Karim och ena pedagogen sa Karim du har slöjd. Han stackarn fick värdens låsning och det slutade med gråt. Jag tänkte inte på att det va torsdag och han har träslöjd vilket han älskar att gå dit. Han sprang och gömde sig men L fick tag på honom men idag funkade det inte med träslöjd. När han får låsning i skolan så är det bara hans fröken Emma som fungerar. När jag såg att Lotta hade Karim och gick tillbaka till Emma så cyklade jag till affären.

Igår va det Planeringsdag del 1

Som sagt igår var det Planeringsdag på Elite stora hotellet. Lena skogholm föreläste om hjärnan och aphjärnan som man kan få på jobbet. Hela förmiddagen satt vi och lyssnade på henne så intressant.


Till lunch fick vi kycklingfilé och ris med sallad. Så gott och V frågade vad det va för ris vilket dom sa jasmin ris.

Efter lunchen var det rundvandring på Örebro slott och vi delades in i två grupper.

Det var väldigt intressant att höra hur det var förr på slottet . Har aldrig varit där inne men nu har jag det 😊. Så kul att höra hur det var förr.

Efter rundvandringen så var vi tillbaka till hotellet och fick fika. Sen var det i stort sett slut 😊. Jag och V gick till panduro för hon skulle köpa garn och virknålar.
Hon ville kolla i 3 affärer till så det gjorde vi innan vi promenade hem. H ringde och sa att han hade hämtat Karim så han var redan hemma.

Hemma blev det hamburgare och H åt här innan han drog hem. Sen va det lugnt resten av kvällen. Karim tog sina kvällstabletter och sen somnade han rätt så bra. Jag hade en rätt så bra dag igår men idag blir det kvällsjobb.

Till er önskar jag en härlig torsdag 😊