Barn, Familjeliv, MĂ„ndag, Ny vecka 😊

Hej ny vecka igen 😊

Jag tycker veckorna gÄr sÄ fort sÄ fort att jag hinner inte med

IgĂ„r kom Karim 20:16 sĂ„ sĂ„ mycket hann jag inte se min son 😊. Jag la mig bredvid honom nĂ€r han skulle sova och kramades med honom. Han somnade fort 😊.

Idag ska H komma hit och ha Karim efter skolan medans jag jobbar kvÀll. Det ska bli skönt om H fick en lÀgenhet hÀr i detta omrÄde. DÄ skulle det inte bli sÄ lÄngt mellan som det Àr nu.

Jag hĂ€mtade ut ett 📩 idag som jag vĂ€ntat pĂ„ detta 📩. Det visade sig att DHL hade fel nummer men jag fick numret som jag skulle ge.

Jag har tÀnkt och tÀnkt angÄende julafton. Visst jag och H Àr inte tillsammans och vi bor inte ihop. Vi Àr mer vÀnner nu. Varför ska mina barn dÄ inte fÄ fira jul med bÄda sina förÀldrar?.

Visst jag och syrran Ă€r syskon men hon har sin familj och jag min. ÄndĂ„ ska det bli sĂ„nt brĂ„k. Mamma och hennes syskon firade inte jul nĂ€r vi barn va smĂ„ utan dom firade med sina familjer. NĂ€r hon va mindre firade hennes pappa med oss och mamma och han va inte tillsammans. Varför skulle det inte funka sĂ„ hĂ€r med mig och H?.

Jo sÄ jag ska fira med mina barn Àven om deras pappa Àr med. Mina barn har rÀtt till att fira med bÄda sina förÀldrar som vilket annat barn har.

SĂ„ fina saker, vill ha allt
SĂ„ mycket fina julpynt har denna sida 😊 har verkligen suttit och drömt mig bort. Deras vaser Ă€r fina dom med och inom sin tid sĂ„ ska jag göra hemmet mysigt med vaser och blommor 😊.

Ska se om jag hittar en matta som jag gillar och som passar hÀr hemma.

Brukar ni handla via temu och SHEIN ?

Önskar er en hĂ€rlig mĂ„ndag och en ny vecka 😊