Måndag, NPF förälder, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka igen

Efter denna jobbhelg så är det skönt att vara ledig idag

Idag gick det bra att lämna Karim på skolan och det gör mig så glad och det känns bra i mammahjärtat, när det är bra lämningar. Det är så skönt att vi äntligen fått veta vad det är han har men det är mycket kvar, man måste gå på utbildningar som förälder så man kan hantera honom när han får låsningar.

Igår när jag jobbade delade turen och det var några timmar kvar innan jag fick gå hem. Mina fötter gjorde så ont men efter semestern så är gårdagens första delad tur. Man borde inte ha delad tur det är fan inte mänskliga att ha dom.

Ibland undrar jag om vissa ens bryr sig om mig eller bara om sig själv

Om man vet min situation att jag och mannen gått i sär och dom dagar jag jobbar kväll på vardagar. Då måste jag ha Fadi som hjälper mig. Då ska man inte planera att han är barnvakt utan att fråga hur jag jobbar. Visst Karim har sin pappa men helt ärligt här nu. Vill jag att han ska springa här på mina dagar?. Jag kanske är löjlig men det var han som lämna mig inte jag honom. Så i lördags när min kusin skrev hur jobbar du på tisdag så hade hon redan planerat med Fadi, där började jag koka.

Hon vet om min situation för hon är gift med Hs bror. Då ska man fråga mig innan och sedan fråga Fadi. Men men H kommer hit i morgon ska hämta Karim från skolan . Och vara här tills jag kommer hem efter att jobba kväll. Men jag skrev till henne att nästa gång fråga mig först innan hon ens frågar Fadi.

selfie

Vad händer mer idag ? ja jo idag tänker jag ha en slapp dag idag och inte göra något alls.

Sådana dagar kan vara bra ibland med och bara ladda batteriet.

Ska äta lunch nu innan det är dags att hämta Karim på skolan=).

Önskar er alla en härlig start på veckan och att ni ska ha en härlig dag idag