Familjeliv, Torsdag, vardag

Snart helg igen

Idag är det min ända lediga dag denna vecka. Det betyder…

Ja det betyder att jag ska jobba helgen. Idag ska Karim och jag packa väskan inför helgen hos pappa.

H ångrar sin flytt till det området som han bor nu. Sa till honom att det var han som hade bråttom att flytta, det va inte jag som kasta ut honom. Det va han som gjorde slut med mig inte jag med honom men det är jag och barnen som bara får acceptera. Vi ville inte detta det va han som ville.

Karim fick en liten låsning när jag lämnade honom idag. Han hade klätt av sig och då säger fröken du har träslöjd Emil väntar på dig. Vilket resulterade att det blev jobbigt för honom. Sa det jag måste ha ett schema så jag kan förbereda honom och det skulle jag få.

Idag är det tvättdags för att jag jobbar helgen 😊. Han slipper fritids idag vilken han är glad för 😊.

Önskar er en underbar torsdag 😊