Barn, Familjeliv, Torsdag, vardag

Säger bara äntligen

Idag börjar Karim skolan och då kan vi komma in i rutiner igen.

I måndags när Karim kom hem från sin pappa så började vi med att han somnar i sin egen säng. Det har funkat bra och jag har fått sova ostört. Innan tog han nästan hela sängen och kunde sova på mig.

Fadi sa att Karim sov i egen säng hos Hussein och därför började vi här med.

Det gick bra fram tills vi skulle gå och han inte ville skorna jag gav honom. Han låste sig men han fick inte utbrottet men väldigt arg va han. När vi kom till skolan ville han inte gå in men hans lärare som kan hantera honom hjälpte mig.
Han ska till pappa i morgon och jag ska hämta honom på söndag för att syrrans sambo ska hämta oss.

Jag ska på konsert i morgon med min kusin och lördag vet jag inte alls vad som händer. Jag hatar ensamheten och tystnaden och Fadi han tycker jag ska njuta 🤔 Näe du. Skönt jag jobbar nästa helg 🤣.  Kommer inte fråga min kusin om lördag utan jag ska nog stå ut samt ta promenad på lördag.

Får se sen när jag hämtat Karim hur första skoldagen har varit ? Hur trött han är för nu.

Önskar er en härlig torsdag 😊