Barn, SEMESTER, Sommarlov, Tisdag

Nu är det inte långt kvar

Bara 7 dagar kvar sen så

Jag förstår inte att det kan vara så jobbigt. Alla säger att det kommer bli bättre. Karim sa att han hade ont i nacken och Hussein blev smått hysterisk för han tror att Karim ska få det han har i sin nacke.

Bara 7 dagar kvar sen flyttar han och här blir jag ensam kvar. Vad ska jag ens göra när han har barnen på helgerna om jag inte jobbar?. När jag frågade Fadi denna fråga sa han njut av tystnaden mamma min syster sa samma sak.

Önskar bara han kunde flytta nu så jag kan få starta mitt nya liv utan honom. Jag har en 5 års plan med en massa delmål att hålla 😊. Det kommer vara jobbigt men jag måste klara det.

Vi gick ut så Karim kunde mata ankor 🦆. Hoppas på bättre väder så vi kan ta oss till stora holmen i morgon 😊.

Just nu är det bara att klara av en dag i taget och inte tappa varför humör eller förståndet.

Önskar er en härlig tisdag och hoppas ni har bättre väder än vi.