Barn, Familjeliv, helg, Lördag

Om jag bara kunde

Min älskade lilla vän ❤️

Vad mycket du går igenom

Du går igenom mycket just nu och du har så mycket känslor. Jag önskar jag kunde ta bort lite ångest ifrån dig men tyvärr jag kan inte.

Igår var det en jobbig dag för Karim. Han blev hämtat 17:00 av sin pappa. Fritids är inget han vill vara på just nu det tycker han är jobbigt 😩.

Men i alla fall jag jobbade kväll och mannen hämtade honom och när han satt på sin säng så helt från ingenstans så började han att gråta 😭. Mannen sprang ju självklart upp och frågade varför han gråter men det va inget Karim ville tala om. När jag kom hem sen på kvällen berättade Karim vad som hänt för mig och jag frågade varför han grät . Han fick tårar i ögonen men han berättade i alla fall att han vill inte att pappa och jag dör i från honom.

Han har på senare tid pratat om döden och varje gång säger att jag vill inte att du dör mamma. Jag har sagt till honom att jag tänker inte dö än på många år.

Jag smsade hans lärare och det visade sig att även på skolan va det ingen bra dag för honom. Hela dagen hade han sagt att han ville gå hem och att han orkade inte vara kvar till 17:00 då hans pappa skulle hämta honom. Hon va kvar till 15:00 som hon brukar dom gånger han har eftermiddagsfritids men när hon gick hade han blivit så ledsen och det hade gjort ont i hennes hjärta.

Det gör ont i mig att veta att min son mår dåligt men det är bra att vi är igång med utredningen och på måndag är det min tur att prata med han som utreder. I torsdags pratade Karims fröken med honom så på måndag ska jag prata och då kommer jag berätta detta som hänt.

Vill bara att detta ska vara över och vi fått veta exakt vilken diagnos han har. Dock tror jag att det är två stycken han har men ja i början av Maj får vi ju veta.

Hoppas ni haft en bra lördag 😊