Allmänt, Barn, Familjeliv, Måndag, Ny vecka 😊, vardag

Åter en ny vecka


Måndag igen men idag va jag ledig fast det kändes då inte

Idag så hade mannen lite arbetsträning och på torsdag börjar han jobba efter 6 månaders sjukskrivning efter han fick stroke, hjärnblödning och en tickande bomb i lillhjärnan i slutet av juli. Jag är lite smått orolig och jag har sagt till honom inga helger och att han får ta det lugnt och det har han lovat men ändå är jag orolig som fan.

När jag lämnade Karim idag så tog jag upp det här med att mannen börjar jobba och frågade om det fanns möjlighet att få lämna honom på hans avd på fredag på morgonfritids men det gick inte och jag såg på Karim att hans ögon blev blanka och att han tyckte det va jobbigt.
Hoppas jag får till hos bup snart om tid till utredning så både vi och han kan få svar på vad han har för diagnos.

Jag drog till vårdcentralen och tog prover som läkaren ville att jag skulle ta och efter det blev det en promenad till apoteket och hämta ut en medicin som jag behövde.
Har även varit hos sjukgymnasten för handen idag.

Jag har verkligen gått så mycket att varenda ben i kroppen värker.

 

Hoppas ni haft en bra start på veckan 😊