Allmänt, Barn, Måndag, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka igen

Ja då va det måndag igen och en kort helg fick jag. Men jag ska aldrig göra om det här.

Ja det va jag som lämna Karim i morse för att jag jobbar kväll idag. Jag bytte med en kollega så jag fick bara ledigt igår söndag och det känner jag att jag kommer inte göra om jag behöver mina lediga dagar känner jag men vad gör man inte för att vara snäll men man kan inte vara snäll varje gång för då tror dom att det blir en vana att byta med mig.

Karim fick läxa med sig hem i fredag matte- träna uppställning så ena sidan gjorde han igår och han gjorde den själv jag satt ju bara där så han slapp sitta själv så han kan om han vill känner jag. Han är mer för det praktiska eller vad det heter när man bygger för det tycker han ju är kul. Får han Lego sitter han och bygger snabbt och han läser av ritningen hur man gör och samma sak sa läraren när dom skulle göra 3D figurer av plus plus han tittade på ritningen och sen satte han igång, han gjorde 2-3 figurer medans klasskamraterna höll på med en 😊. När det gäller skriva, matte och dom ämnena så har han lite svårt för det.

Hoppas ni får en bra start på veckan