Barn, Familjeliv, Måndag, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka med nya utmaningar

Måndag igen

Igår va vi hela eftermiddagen hos syrran på kalas och när vi kom hem därifrån så sa han mamma får jag sova men jag ville faktiskt att han skulle äta först innan han somna för visst åt han en massa godsaker men man blir liksom inte mätt på det ja jo kanske för stunden men man håller sig inte på det. Så han åt middagen och sen borsta tänderna och gick och la sig och då var klockan 20:30.

4 år blev mosters kille igår och dom har flyttat till en större lägenhet och den va fin 😊

Idag då ! Ja jag jobbar ju kväll idag och när jag gick med Karim till skolan så hör vi en kille som skriker som fan och Karim då blir rädd och vill springa hem men jag fick honom i alla fall att fortsätta till skolan och jag sa titta det är många som fortsätter att gå fast denna kille skriker som ja.

Idag är det ju skitkallt ute och jag jobbar kväll idag men först ska jag hämta Karim när han slutar skolan innan jag ska till jobbet 😊

Ha en superbra måndag ❤️