Barn, Familjeliv, Måndag, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka med nya utmaningar

Hej hej . Ja då va det en ny vecka och närmare till jul. Igår började snöa och Karim han blev så glad och ville genast ut och åka pulka men blev rätt besviken när jag sa att det inte gick för det va inte så mycket snö i vår lilla backe som vi har här .

Men snön fortsätter att komma även i morse när jag gick till jobbet

Och rätt mycket har kommit under dagen. Jag väckte Karim 6:30 och gav han frukost och tog fram kläderna och sen vid 7:00 ringde jag och väckte mannen som lämnar honom till 8:10 för morgonfritids ja det vägrar han att gå till och så länge som mannen fortfarande är sjukskriven så kan vi göra så här. Men jag hämtade när jag slutade 16:30 så han fick leka av sig med sina kompisar 😊.

Även denna vecka ska cheferna till Loka brunn och denna gång åker sjuksköterskor, assistenter samt vaktmästare och några fler så i två dagar här nu kan vi dansa fritt 😂😂😂 nej bara skoja vi ska vara så snälla. Men lite Avis blir man ju att cheferna får åka alla fyra gånger och dom får även se Loka brunn med snö 🤩.

Va väldigt mörkt när jag hämtade Karim på fritids och även nu ville han åka pulka men jag sa det är inte så mycket snö i pulkabacken och det va väldigt kallt så jag ville bara hem. När vi kom in i porten så kände jag knappt mina fingrar för att jag va så kall.

Jag hoppas ni har haft en bra måndag och en underbar kväll 😍