Barn, Familjeliv, fredag, helg

🍁🍁 Äntligen fredag 🍁🍁

Ledig idag och det är min jobbhelg

Idag har jag en ledig dag och vad har jag gjort idag ? Jo först va jag på möte efter att jag lämnade Karim på skolan, sen in till stan och beställa mer linser och efter det mötte jag upp mannen på banken för Karim ville ha ut sina sparpengar för han vill köpa ps4 så det gjorde vi och vi hittade en ps4 med röd kontroll som han vill ha 😊. Ska hämta den på min rast i morgon.

Sen har jag bara umgåtts med familjen och tvättat en massa maskiner. Fadi han fick sina pengar som Karim hade gjort så det drogs på Fadis konto när han spelade på Fadis ps4. Jag kommer inte koppla mitt bankkort till hans spel utan Karim kommer få skivor som han kan spela och på så sätt kommer jag veta vilka spel han spelar 😊.

Idag är det 66 dagar kvar till jul 🎅. Har ni handlat era julklappar? Eller tycker ni det är för tidigt. Själv ska jag börja denna månad att handla lite så jag inte får denna stressen sen typ dagen innan för då ska det handlas hem mat med .

I år kommer jag vara ledig julafton och uppesittarkvällen men jag kommer jobba juldagen och annandagen och sen är jag ledig nyårsafton och nyårsdagen 😊

Karim han frågar får jag sova mamma och det klart du får det säger jag sen tar det inte ens 5 minuter förrän han somnar 😊 en riktig tröttmössa har jag om kvällarna.

Fadi han drog till en kompis i Arboga och ska sova i natt 😊. Ja det är ju helg så jag kan ju inte annat än säga ok.

Hoppas ni haft en underbar fredagskväll