Barn, Familjeliv, vardag

Snart helg igen

Dagarna bara springer

Ja då va det snart helg igen och det är min helg att jobba.

I tisdags va jag och några från mitt jobb på en utbildning på rådhuset. HBTQI utbildning ( har ni hört talas om det?). Det handlar om människor rättigheter och livsstil. Alla är ju lika värda även om man älskar människor i samma kön. En väldigt intressant utbildning måste jag säga.

Igår på jobbet va det lite mycket och fast att vi var 4 st så kändes det som om vi va två som jobbade. Men en sak som jag reagerade på va att när det va en del stressigt och mycket att göra går en och försvinner på ett rum och städa utan att säga något till oss andra så vi får springa röven av oss. Tycker inte man gör så och jag va den ända som inte tyckte det va ok. En bröt ihop för att det va för mycket och så ska det inte vara

Idag när jag lämna Karim på skolan kommer en mamma fram till mig och undrar om Karim har blivit bjuden på kalas på söndag och nej det hade han inte och det är en kille som Karim leker med i skolan vill jag tillägga. Så det är ju tråkigt att han inte blivit bjuden. Det är en av föräldrarna som hade möte med lärarna om vissa barn som jag skrev om. Och helt ärligt så tror inte jag att dom föräldrarna gillar min son att deras barn ska leka med min son.

Men jag tror inte Karim hörde när hon frågade men det kommer säkert garanterat pratas mellan barnen på måndag så han kommer höra det då och undra varför han inte blev bjuden och helt ärligt tycker jag inte att man gör så men men så är jag

Idag har Karims skola skoljoggen så barnen springer för fullt här i området 😊

Ni får ha en underbar torsdag och jag är nu på väg att hämta Karim