Barn, Familjeliv, Ny vecka 😊, vardag

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon måndag

Ja då va det ju måndag idag och idag jobbar jag kväll vilket då betyder att Fadi får hämta sin bror när han slutar skolan 😊.

Karim va glad fram tills vi kom till skolan och han fick veta att hans fröken va sjuk då sa han nej mamma jag vill med dig hem igen men han följde med A och L in i klassrummet innan dom andra kom in och jag sa hejdå vi ses ikväll.

I lördags blev jag inringd på jobb mellan 8-12 som resurs och sen va det bara att springa runt och handla mat och eftersom mannen inte får köra bil på 3 månader och jag inte har körkort så får vi beställa på nätet samt att jag får springa runt till olika affärer och handla det jag orkar att bära och det blev mycket spring vill jag lova så när jag väl kom hem så var jag helt slut. Jag ville bara sova men nej det fick jag inte utan jag ställde mig och laga mat sen vilade jag kan jag lova er 😊.

Igår söndag så va det bara att tvätta hela dagen. Jag och mannen lagade en arabisk rätt

Kefta med potatis och tomatsås och ris till så så gott 😊. Jag älskar deras mat men kan inte laga den själv tyvärr jo vissa av dom men inte alla deras maträtter 😊. Och efter tog jag kaffe och glass sen va jag nöjd 😄