Familjeliv, helg, Sommarlov

Sista dagen på denna månad

Avslutar denna dag på denna månad med ett kvällspass

Jag har inte haft ork att blogga i veckan men idag kände jag att jag måste slänga in ett inlägg. Har jobbat hela veckan och en ledig dag i torsdags.

I fredags var Karim med mig på jobbet en stund tills mannen slutade jobbet och kunde hämta honom. Fadi han åkte till Kristinehamn till sina kompisar i onsdags när jag kom hem från jobbet så därför fick det bli så. Men han passade Karim måndag- onsdag.

Igår blev mannen akut sjuk illamående, yr och ingen balans så han fick åka ambulans till sjukhuset. Karim har aldrig sett sin pappa så här dålig så han blev rädd. Men han är kvar på sjukhuset och dom misstänker att han fått kristallsjukan.

Kristallsjuka ger inga bestående besvär och går ofta över av sig själv efter några veckor. Du kan pröva att upprepa de huvudrörelser som gör dig yr många gånger. Det kan göra att kristallerna faller tillbaka till sin plats. Ofta är det tillräckligt för att du ska känna dig bättre.

Har haft sms kontakt med honom och han mår inte bättre har fortfarande ingen balans och illamående och yr. Hemskt när sånt här händer.

Skönt att jag har Fadi som kan hjälpa utan honom vet jag inte vad jag hade gjort.