Familjeliv, vardag

Asså är det redan ?

Jo det är det 😊 det är fredag idag och denna betyder det att det är jobbhelg för mig 😊

Hade Karim hemma igår och idag för han va lite varm och lite snorig men idag värkar han må bättre 😊

Ja denna helg är min jobbhelg och helt seriöst så vill jag inte jobba helg men jag måste.

Hur vore det inte att hitta ett jobb så man kan jobba hemifrån och få en skitbra lön eller bli ekonomiskt oberoende asså det är min dröm men jag tror jag får drömma vidare om jag INTE hittar det jobbet snart 😂. Missförstå mig rätt nu jag älskar mitt jobb men dessa tider är jobbiga och delad tur suger ut ens energi och barnen växer och växer hela tiden och vart befinner jag mig jo på jobbet. Det finns en del som tänker som jag så jag är inte ensam om att tänka så här och ja det vet jag 😊.

Hoppas ni får en underbar fredag och en härlig helg för det ska jag ha fast jag spenderar den på jobbet och det som är bra med denna helg är ju att jag är ledig både måndag och tisdag 🤩