Familjeliv, vardag

Sista dagen pĂ„ veckan 😊

IgĂ„r nĂ€r jag va pĂ„ vĂ€g till jobbet sĂ„ svĂ€ngde jag in pĂ„ Coop och nĂ€r jag plockade mina saker i pĂ„sen kom det en kille fram till kassan och sa att han ringde sin kompis pĂ„ hemmafest och frĂ„gade om han skulle köpa nĂ„got och till svar fick han en pĂ„se skruvar och en banan. Som jag sa jag förstĂ„r skruvarna men bananen förstod jag inte och dĂ„ va vi tre sa han och hon i kassan 😂😂.

Jag klarade jobbnatten galant 👍. NĂ€r jag kom hem gick jag sms av syrran att kalaset var instĂ€llt pga att hennes lilla hade feber sĂ„ hon Ă„terkommer med datum och tid för kalas đŸ„ł. Ja jag sov nĂ„gra timmar men kĂ€nner mig seg resten av min vakna tid.

Det har Ă€ndĂ„ varit skönt ute idag 😊 hoppas ni haft en bra söndag för det har jag haft och lugn har den varit 😊