Familjeliv, vardag

Goddagens finisar đŸ€©

Blev uppringd idag frĂ„n jobbet och jag kommer fĂ„ jobba pĂ„ min gamla avd ikvĂ€ll igen pga sjukdom och inga vikarier finns sĂ„ dom satte in en vikarie pĂ„ mitt pass ikvĂ€ll pĂ„ min nya avd. Ja jag vet det dĂ€r blev invecklat men jag hoppas ni förstĂ„r Ă€ndĂ„ đŸ€Ł..

Mina mediciner mot diabetes hÄller pÄ att ta slut sÄ jag fick bestÀlla men jag fÄr hÀmta ut det pÄ ett apotek tydligen sÄ skickar dom inte hem det lÀngre men strunt samma.

Karim bestĂ€llde hamburgare idag sĂ„ jag har gjort det Ă„t dom samt gett han lunch 😊. Va Ă€ven och handla hamburgarebröd och vitkĂ„l sĂ„ dom kan ha sallad till 😊

Blev 3 sidor matte idag och han kan om han vill. Hans fröken sÀger att han gör en sida pÄ lektionen och Inge mer ja men dÄ Àr det ju inte konstigt att han ligger efter men vi har nÄgra dagar hÀr nu som vi ska sitta med det dÀr sÄ han kommer i fatt.

Ja som det stĂ„r pĂ„ bilden sĂ„ fick jag leverans idag sĂ„ bra med pĂ„fyllning 👍..

Ni fÄr ha en underbar tisdag

#blogbiz #tisdag #januari #2barnsmamma #familjeliv #vimedbarn #viförÀldrar #förÀldraskap #personligblogg