Familjeliv, vardag

Oj nu närmar det sig..

Nu är det inte alls många dagar till julafton faktiskt så är det 4 dagar 😊. Om 3 dagar så tar jag och barnen tåget upp till Stockholm eftersom mannen jobbar så han kommer efter oss dagen efter.

Jag är ledig måndag,tisdag, lördag och söndag 😊och jag tog semester onsdag,torsdag och fredag.

Min syster blev arg på mig idag för att vi åker till Stockholm och firar. Hon sa att vi hade bestämt att vi skulle fira i år men helt ärligt så kommer jag inte ihåg det. Inte alls faktiskt. Men det är ju klart att det kommer alltid vara någon som kommer bli sur på vad vi än väljer.

En glad kille som längtar till torsdag, han räknar ner dagarna 😊.

Idag blev det bandpasta och köttfärssås med sallad 😊

#blogbiz #nyvecka #monday #2barnsmamma #familjeliv #vimedbarn #viföräldrar #föräldraskap