Familjeliv, vardag

Gokväll finisar

Idag klev H upp samtidigt med mig och Karim 😊 annars kommer han upp en kvart senare än oss men inte idag.

H körde oss till skolan och jag lämnade Karim på fritids och sen gick jag till jobbet Åhh vad kallt det var så tidigt på morgon att det nästan gjorde ont i hela kroppen.

Vi fick en till elev idag och hon gick med hörlurar i öronen och pratade rätt mycket i telefonen men då sa jag till henne, hon bad om ursäkt och sen pratade hon rätt mycket med tjejen vi har i köket och det kom fram att dom kommer från samma land 😊

När jag hämtade Karim så va hans lärare kvar så jag ställde mig och pratade lite med henne och idag va han lugnare när jag hämtade än igår 😊 men så fick han inte sin lur på hela kvällen igår pga av hans beteende.

Är så trött av denna hosta

Hoppas ni haft en bra dag idag