Bakverk & recept

Krämig kycklinpasta

Du behöver:

• Kycklingfilé                                                         • Lök                                                                          • Vitlök                                                                      • Kycklingkrydda                                                     • Curry                                                                      • Grädde                                                                 • Pasta

Koka upp pastan, medans du kokar upp pastan så fräser du löken, häller i kycklingen du har tärnat. Pressar vitlök och alla kryddor salt, kycklingkrydda och rör om. Häll på grädde och i med Curryn och smaka om ifall du behöver mer kryddor. När pastan är klar häll av vattnet och sen häller i kycklingröran bland pastan och rör om så all pasta får sås. Servera med vitlöksbröd och sallad.