Allmänt

En regnig tisdag

Idag på jobbet hände en sak 😊 jag blev nerringd av två av cheferna och jag tänkte va fan har jag gjort nu. Nu får jag antingen skäll eller sparken 😊 men det va inget av det men hjärtat va på väg ur kroppen innan jag kom ner 🙈. Jag blir ju inlasad i oktober och jag fick ett erbjudande om ett vikariat fram till oktober på 80%. Men jag fick lite betänketid om jag vill ha det annars så kommer jag vara kvar där jag är nu och inte veta om jag får jobb. Dom jag jobbade med sa inte med ord men ändå att jag är dum i huvudet om jag inte tar det och jag får gå på schema samt veta när jag jobbar.

En tjej på den avdelningen jag blev tillfrågad till kom ner i omklädningsrummet när jag bytte om och frågade om jag va Tea och sen sa hon att när chefen kom till dom så visste dom inte vem jag va men hon hade aningar om att det va jag för vi har skåpen på samma sida. Lite roligt 😊.. Det riktar sig åt hållet till att jag kommer ta det.

Vad tycker ni ? skulle jag vara dum om jag inte tar det ?

Vad skulle ni göra om ni va i min situation ?