Allmänt

Ny vecka med nya möjligheter 😊.

Ja då är det en ny vecka då 😊..

Min vecka kommer se ut så här 😊

Måndag: 7.00-15.00                                   Tisdag: Ledig                                                   Onsdag: 13.15-21.15                                 Torsdag: 7.00-15.00                                 Fredag: 6.45-15.00                                     Lördag: Ledig                                                Söndag: Ledig

 

Kom nyss hem och fick starta en maskin tvätt så idag blir det tvätta så mycket som jag hinner.

Idag kom en del tillbaka från sina semestrar 😊.. Och en del har gått men jag har hela 5 veckor kvar på mitt schema 😊.. På jobbet är det 3 st som ska till Öland , jag är inte alls Avis nej hur kan man tro det 🙈..

 

Hoppas ni haft en underbar dag 😊