AllmÀnt

Blev en tripp till Stockholm 😊

I fredags kom vi pÄ att vi Äker till Stockholm efter att jag jobbade 7-11 sÄ innan jag la mig pÄ fredagskvÀllen sÄ packade jag till mig och Karim och mannen han packade sjÀlv. Fadi han följde inte med denna gÄng för han jobbade och sen hade han en kompis som sov över. Han börjar bli stor nu och han vill att jag ska lita pÄ honom sÄ det passade ju bra nu att han fick bevisa för mig att jag kan göra det.

Nu sitter vi i bilen pĂ„ vĂ€g hem och vi har haft en jĂ€ttebra helg och sĂ„dana hĂ€r spontana tripp Ă€lskar jag att göra . Önskar bara mannen kunde gĂ„ med pĂ„ att göra det lite oftare bara, men jag förstĂ„r honom med eftersom det Ă€r bara han som har körkort. Hade jag haft det sĂ„ hade vi kunnat köra hĂ€lften var men men nu Ă€r det som det Ă€r.

Fadi har hela tiden sagt att mina kompisars förÀldrar litar pÄ dom och dom fÄr vara hemma sjÀlva en natt sÄ ja jag mÄste klippa navelstrÀngen lite nÀr det gÀller han men tro mig det Àr sÄ svÄrt och jag har haft lite telefonkontakt med honom.

Hoppas ni haft en bra helg 😊