Barn

Vad gör du denna lördag?

Katten väcker mig son vanligt alla dagar mellan 4.30-5.30. Så 5.30 är sovmorgon för mig. Jag har egentligen inget emot det. Morgonen är bäst. Man tänder ljus, gör kaffe. Sätter sig sen i lugn och ro och bara låter tankarna försvinna! Ja varje dag blir som en sorts meditation. Imorse bestämde jag mig för att inte göra ett skit alls. Ligga i sängen länge och dela mina evenemang. Göra lite reklam. Och sen inget.

Men det slutade med att jag blev sugen på att baka bröd. Glutenfritt så klart. Men orkar inte handla och jag hade inte så mycket ingredienser hemma. Jag är dock en sån som tager vad man haver 😊

Så jag blandade lite havregryn, glutenfritt mjöl, bakpulver. Sen tog jag ”vegan ägg” körde allt en stund i matberedaren. Hällde ut allt på bakplåtspapper. In i ugnen ca 180g tills det var färdigt. Wow vilken god pizzabotten detta blev. Hmm, detta måste jag spinna vidare på. Det smakade som det där mjuka vetemjölsbrödet som man åt innan. Egentligen ska jag inte ha glutenfritt mjöl eftersom det oftast är vetestärkelse i. Men jag letar efter något lätt mjöl som är som bovetemjöl/vetemjöl.

Efter det kokade jag mig en kopp té, tog på mig mysfilten och fortsatte med en kurs jag går. Om inre utveckling och värderingar man dragits med i livet.

Vad tror du på, som du alltid fått höra men du vet egentligen inte om det är sant. Det är bara någon som sagt det.

Ja en riktigt skön lördag där känslan har fått styra. Svårt när man oftast är i modet:”jag ska bara…”

I veckan sökte jag på något på en annan sida och kom till länkar om hypnos. Väldigt intressant. Där var någon som hade lagt ut en del olika hypnos. Jag valde bättre självkänsla-det inre barnet!

Trodde ju aldrig att det skulle fungera! Jag dök ner som liten vid köksbordet. Där jag satt och ritade. Jag kände doften av målarbok. De där tomma bladen luktar något speciellt. Sen kom jag på. Min mamma hade alltid, innan mina föräldrar skilde sig när jag var 5, en kökslåda där det fanns kritor, pennor, målarböcker. De fick jag sitta med när mamma lagade maten. Jag ska nog spåna lite mer i det där.