Allmänt

Recensioner

Jag fick trumhealing i somras och bilderna jag fick inombords från den är kvar hos mig. Den ena har jag ännu inte förstått, den andra har jag agerat på och det ska bli jättespännande att se vart det leder. Jenny gav mig några ord efter avslutad session utifrån vad hon hade fått till sig och hon satte då fingret precis på var jag befann mig i livet. Dörrmattan var talande. De intensiva känslorna jag kände dagarna innan mattades av.

Tagit emot trumhealing idag. Fick ett inre lugn, ett flertal tecken och insikter. En renande och givande känsla som jag mycket gärna testar igen. Tack!

Tusen tack för denna fantastiska starka upplevelse! Rekommenderar verkligen detta.

Reagerade otroligt starkt på trumhealingen som togs emot imorse. Fick yrsel, kallsvettades och fick springa och lägga mig. Sov som en stock i tre timmar men i efterhand känner jag mig otroligt renad & lättare i kropp och hjärta ❤ Aldrig varit med om liknande och det var otroligt häftigt!

En skön och avkopplande stund. Kände mig avslappnad efteråt.Mycket känslor som kommer fram efter trumhealingen. Tack så mkt!

Vilken häftig upplevelse!! Jag såg färger, ansikten och fick en stark energi i kroppen. Wow!! Trumhealing rekommenderar jag med varm hand!! När jag dessutom fick veta att hon lagt ner extra mycket för att jag ger så mycket av mig till andra så smälte mitt hjärta rejält. Magiskt

Nordenstjarna är en väldigt ödmjuk och varm person, som finns som ett tryggt stöd när livet viner. Hennes trumhealing är fantastisk och kraftfull! ❤ Sätter igång många energier, rörelser i kroppen, lättar upp smärta, startar processer och frigör känslor och blockeringar ❤ Kan VARMT rekommendera Nordenstjarna till er alla ❤

Trumningen har gjort jättemycket för min sömn, dagarna efter en session har jag kunnat sova uppemot tre timmar mer än innan vilket är en enorm skillnad. Jag har känt mig lugnare och mer tillfreds. Jag tycker att det är helt fantastiskt att det funkar på distans och att Jenny har kunnat få fram ställen i min kropp där jag har ont utan att jag sagt något om det innan. Jag kan varmt rekommendera det!