Allmänt

Trumhealing och örter

Hej

Tycker det är svårt att ibland komma på lite längre inlägg. Men den senaste tiden har jag haft en del trumhealing och framtagning av örter. Ibland blir det inte alltid som man tänkt. Jag försöker lyssna inåt eller vad det nu är jag får idéerna ifrån. Ibland är det med skräckblandad förtjusning. Som att jag ska gå live med trumman och ha örtvandring eller visning av olika örter. Jag får bara hänga på 😊

 

Vad är då trumhealing och framtagning av örter?

Trumkurs gick jag för några år sen och köpte min första trumma då också. Tränade på vänner, familj och djur. Tills jag en dag funderade på om man kunde göra det på distans. Healing fungerar ju så varför inte med trumma. Man känner av vibrationerna/energierna från trumman men man går miste om ljudet. Nu är ju inte ljudet så viktigt i den helande processen. Många kunder har jag haft som beställt healing och ibland får jag till mig om det ska vara läkande, stärkande eller bara i nuet. Har man en särskild intention med healingen får man säga till och då jobbar och trumman för det.

Innan man får trumhealing, bokar man ju tid, har ev ett önskemål om intention. När man sen ska ta emot är det viktigt att man sitter eller ligger ner med en filt på sig om man är lätt frusen. Man ska ha stängt av all elektronik där man ligger. Inga mobiler får plinga. Vara ostörd från små barn som springer runt. Sen ger jag healing från min trumma i ca 20min. Vad man upplever är olika från person till person. Det kan vara yrsel, må bra- känsla, klarsynthet(ser klarar på något problem man har) utrensande från dåliga energier, pirrande i kroppen, välmående.

När jag sen hade utfört denna trumhealing ett tag insåg jag att man kunde ju även heala djur. Ibland dök det budskap upp eller att djuret berättade något. Jag har fått upp att något i maten inte är bra. Var bortsprungna katten ev kunde vara. Jag kan ställa någon fråga till djuret och få fåordiga svar.

Så i nästa idé var ju att få fram örter för ditt behag. Jag började först med att kunden fick säga vilken åkomma hen hade och trummade då fram örter för det. Men jag upptäckte då att det kanske inte var det just kunden behövde. För huvudvärk kan vara olika orsaker till vilket är då bättre att fråga trumman vilken ört kunden behöver just nu. Mattram är t ex bra mot huvudvärk men kanske det är nässla istället som är blodrenande. Så då lade jag om och kunden får bara beställa tid. Nu har jag ändrat igen. Jag söker bara örter som finns här i Norden. Ibland får jag upp örter som jag bara vet finns som ogräs men inte vet vilka egenskaper den har. Med hjälp av min intuition söker jag vad man ska använda örten till. Ibland som amulett, ätas rå eller i té.

Jag själv tycker detta är så fantastiskt och jag är otroligt glad över min intuition och trumma.